Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Contul meu
Limbă
078-070-222 068-441-447
(022) 990982
Vizitatori:
Vizitatori astăzi 188
Total Vizitatori 209461
Astăzi Afişări 457
Total Afişări 1062105
Vizitatori Online 5

Aplicare logotip

Tipurile de imprimare pe materiale textile


Imprimarea digitală (directă)


Această tehnologie presupune aplicarea cernelurilor CMYK de către o imprimantă specială direct pe suprafața textilelor. Cernelurile vor fi absorbite de fibrele din componența materialului, printul fiind placut la atingere, fin și necauciucat (în cazul textilelor albe sau dechise la culoare, care nu au nevoie de substrat alb) sau fin și cauciucat (în cazul textilelor închise la culoare, care au nevoie de substrat alb).
În cazul imprimării digitale se obțin culori vibrante, detalii foarte bine definite, imagini vii, cu o foarte mare flexibilitate și o rezistență mare la întindere și numeroase spălări.
Întreținerea adecvată a textilelor personalizate prin print va asigura o durată mare de timp în care se vor păstra culorile și intensitatea acestora.

Dimensiunea maximă a printului: 29 x 37 cm

Rezoluție: TexJet Plus permite imprimarea la o rezoluție maximă de 1440 x 1440 dpi

Cerneluri: Folosim cerneluri FIREBIRD , cerneluri special dezvoltate pentru printurile direct pe diverse suprafețe textile. Cerneala DuPOnt, pe bază de apă, dă un aspect strălucitor și oferă o rezistența îndelungată a printului la spălare și călcare.

Componența materialului textil: Materialul trebuie să aibă în componență minim 70% fibră naturală (bumbac , etc.), pentru o mai bună fixare a culorilor și o rezistență mai mare în timp.

Defecte: Când se imprima pe produsele clientului posibilitatea defectelor tehnice ajung la rata de pâna la 3% din cantitate, sau cel puțin 1 unitate. Compania nu-si asuma responsabilitatea pentru greseli cum ar fi: greseli de tipar, patare, ingalbinirea sau distrugerea totala (irezistent la temperatura) a articolelor de imbracaminte

Îngrijire: Se spala pâna la 40°C întoarse pe dos, în mașina de spălat la regim delicat fara agenți de înălbire


Sublimarea


Este prcesul prin care un element trece de la starea solida la starea gazoasa. Sublimarea permite pigmentului de culoare sa treaca de pe coala pe care este imprimat pe suportul final (tricou, cana, puzzle, etc). Sublimarea functioneaza doar pentru personalizari pe culoarea alb.Sublimarea se face in conditii optime pe textile sintetice sau care au in componenta material sintetic sau pe alte suporturi gen ceramica, lemn, metal care au fost tratate in prealabil pentru sublimare.

Cum functioneaza?

Se printeaza poza dorita (cu cerneala de sublimare) pe o coala speciala de hartie. Aceasta coala se pozitioneaza pe produsul ce se doreste a fi personalizat (tricou, mouse-pad, puzzle, etc) si se introduce in presa termica pentru tricouri. La peste 200 grade are loc procesul de sublimare prin care moleculele de apa se transforma in gaz, iar pigmentii de culoare se transfera de pe foaia de sublimare pe produsul respective.

Dimensiunea maximă a printului:21 x 29 cm

Rezoluție: TexJet Plus permite imprimarea la o rezoluție maximă de 5760 х 1440 dpi

Cerneluri: Cerneluri pentru sublimare

Componența materialului textil: Materialul trebuie să aibă în componență minim 70% fibră sintetică, pentru o mai bună fixare a culorilor și o rezistență mai mare în timp.

Defecte: Când se imprima pe produsele clientului posibilitatea defectelor tehnice ajung
la rata de pâna la 3% din cantitate, sau cel puțin 1 unitate.

Îngrijire:Pentru a curăța cana folosiți doar detergenți lichizi. Obiectele din porțelan imprimate prin metoda sublimării (Cana etc.) nu degradează la expunerea la temperaturi ridicate (de exemplu se poate introduce în cuptorul cu microunde) sau la interacțiuni mecanice. De asemenea, cana rezistă la mașina de spălat vase. Regulile simple de mai sus va permite o viață mai lungă a cănii și vă va bucura mai mult timp.


Imprimare prin Termotransfer


Procedeu de personalizare realizat prin aplicarea la cald, cu presa, a unei folii (flex) speciale  de termotransfer decupata in prealabil cu un cutter-plotter. Daca se respecta instructiunile de folosire, o imprimare prin termotransfer rezista foarte bine in timp. Se calca pe dos sau acoperite cu alta panza.

Recomandam imprimare prin termotransfer pentru produse promotionale in serii scurte, de sub 100 bucati. Limitari tehnologice : nu se pot realiza detalii mai mici de 1 mm gama de culori e limitata la culorile in care se produce folia de termotransfer. Exista circa 30 de culori care in mod normal acopera necesarul. Nu recomandam personalizare cu mai mult de 3 culori. 

Dimensiunea maximă a printului:48 x 400 cm

Material: Flex

Componența materialului textil: Orice tip de materiale textile

Defecte: Când se imprima pe produsele clientului posibilitatea defectelor tehnice ajung
la rata de pâna la 1% din cantitate, sau cel puțin 1 unitate.
Compania nu-si asuma responsabilitatea pentru greseli cum ar fi: greseli de tipar, patare, ingalbinirea sau distrugerea totala (irezistent la temperatura) a articolelor de imbracaminte

Îngrijire: Se spala pâna la 40°C întoarse pe dos, în mașina de spălat la regim delicat fara agenți de înălbire. Se calcă întoarse pe dos.


Serigrafie


Procedeu de personalizare realizat cu vopseluri speciale pentru serigrafie pe suport textil. In principiu ( functie de cantitate, numar de culori etc ) este cea mai ieftina forma de imprimare pe produse promotionale textile. Daca este corect realizata,o imprimare prin serigrafie se comporta foarte bine in timp, nu se sterge si nu se decoloreaza.

Serigrafie pe suport textil plan - procedeul prin care se realizeaza diferite modele de imprimeuri pe diferite tipuri de articole / obiecte confectionate din materiale textile. Serigrafierea se face prin aplicarea de vopseluri speciale, cu ajutorul matritelor (site serigrafice), pe suportul textil plan (fara denivelari, cusaturi) si fixarea vopselurilor prin diferite metode. Realizarea matritelor (sitelor serigrafice) se face cu ajutorul unei emulsii fotosensibile pe baza graficii realizate pe calculator a modelului de imprimat, cate o matrita pentru fiecare culoare componenta a imprimeului.

Pentru serigrafie folosim vopseluri si pigmenti pe baza de apa, ecologici (import Elvetia, Germania, Italia), de o calitate deosebita, ce confera o foarte mare rezistenta in timp si la un numar mare de spalari a imprimeurilor .

Pot serigrafia orice tip de materiale textile plane, fara denivelari sau cusaturi ce pot influenta negativ procesul de serigrafie si calitatea imprimarii. De aceea unele articole nu se pot serigrafia in stadiul de confectie, ci doar in stadiul de croire, adica parti componente ale viitorului articol textil. Se pot serigrafia materiale textile de culoare deschisa sau de culoare inchisa, metodele si materialele fiind diferite pentru cele doua tipuri de materiale textile. Exemple de articole textile ce pot fi personalizate, imprimate, inscriptionate prin serigrafie: tricouri, maieuri, bluze, camasi, sepci, echipamente de lucru/protectie, jachete, hanorace, confectii de dama, confectii barbati, confectii copii si nou-nascuti, echipament sportiv, genti din material textil, umbrele, caciuli, fulare, bandane, obiecte promotionale, etc.

Dimensiunea maximă a printului: 30 x 46 cm

Defecte: Când se imprima pe produsele clientului posibilitatea defectelor tehnice ajung
la rata de pâna la 3% din cantitate, sau cel puțin 1 unitate.

Îngrijire: Se spala pâna la 40°C întoarse pe dos, în mașina de spălat la regim delicat fara agenți de înălbire


Broderie


​Ca metoda de personalizare broderia este superioara altor tehnologii pentru ca este rezistenta in timp, confera un aspect exclusivist si elegant produsului si o imagine​ distinsa companiilor care utilizeaza broderia pentru personalizarea uniformelor si materialelor promotionale. Prin impactul vizual deosebit broderia reprezinta un avantaj important in promovarea unui brand.

Se poate realiza broderie pe o gama vasta de produse textile finite (halate, camasi, tricouri, sepci, pulovare, sacouri, genti etc).

Material: Ață de înaltă calitate

Componența materialului textil: Orice tip de materiale textile

Defecte: Când se brodeaza pe produsele clientului posibilitatea defectelor tehnice ajung la rata de pâna la 3% din cantitate, sau cel puțin 1 unitate. Compania nu-si asuma responsabilitatea pentru articolele defectate in timpul brodarii


 

Nu sunt produse în această categorie.

este o echipă tînără, plină de forţă, cu idei ingenioase şi tehnologii de ultimă generaţie. Ne-am înfiinţat pentru ca dorinţa Dvs. de a avea modelul de tricou perfect pentru business-ul pe care îl coordonaţi, pentru evenimentul pe care îl pregătiţi, pentru grupul din care faceţi parte sau pur şi simplu pentru sufletul vostru să devină realitate. Considerăm că un client mulţumit reprezintă cea mai bună carte de vizită, iar succesul unei astfel de afaceri se bazează pe calitate, varietate şi buna dispoziţie. Am găsit în personalizarea tricourilor combinaţia perfectă între ce ne pasionează şi ce ne pricepem cel mai bine să facem. Rezultatul este un serviciu de calitate, oferit cu placere unor clienţi ale căror nevoi le întelegem foarte bine.

Tricou.MD © 2014-2015