Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Contul meu
Limbă
078-070-222 068-441-447
(022) 990982

Politica de returnare

SCHIMBARE

Schimburile se pot face între produse de valoare egală sau mai mare. Clientul se obligă să achite cheltuieli de transport (35 lei în raza or. Chișinău sau tariful poștal stabilit de Î.S. Poșta Moldovei). Schimbarea produsului se va face în cel mult 5 zile lucrătoare de la returnarea produsului care urmeaza a fi schimbat. Nu se accepta pentru schimbare produsele care prezintă modificări fizice, ciobiri, zgîrieturi etc.

RETURNARE

Atenție!!! Produse personalizate(care au fost modificate sau confecționate integral la comanda clientului) nu se pot returna sau schimba, deoarece sunt individuale, si nu pot fi revîndute.

Produsele achiziționate se pot returna în ambalajul original intact și în aceeași stare în care au fost recepționate, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire fără penalități si fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, suma înapoiata nu include cheltuielile de transport(35 lei) în mun. Chișinău. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, ciobiri, zgîrieturi etc.

Atenție!! Produse personalizate(care au fost modificate sau confecționate integral la comanda clientului) nu se pot returna sau schimba, deoarece sunt individuale, si nu pot fi revîndute.

PRODUSE PRIMITE CU DEFECTE

În caz în care produsul achiziționat prezintă vicii de fabricație, acesta va fi înlocuit cu un produs funcțional, cu condiția notificării telefonice în termen de 24 de ore de la primirea produsului. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea cu unul conform. Daca nu este posibilă înlocuirea articolului cu unul conform, se va restitui contravaloarea acestuia.

În cazul returnării unui produs fără notificare prealabila, pachetele returnate nu se vor accepta

este o echipă tînără, plină de forţă, cu idei ingenioase şi tehnologii de ultimă generaţie. Ne-am înfiinţat pentru ca dorinţa Dvs. de a avea modelul de tricou perfect pentru business-ul pe care îl coordonaţi, pentru evenimentul pe care îl pregătiţi, pentru grupul din care faceţi parte sau pur şi simplu pentru sufletul vostru să devină realitate. Considerăm că un client mulţumit reprezintă cea mai bună carte de vizită, iar succesul unei astfel de afaceri se bazează pe calitate, varietate şi buna dispoziţie. Am găsit în personalizarea tricourilor combinaţia perfectă între ce ne pasionează şi ce ne pricepem cel mai bine să facem. Rezultatul este un serviciu de calitate, oferit cu placere unor clienţi ale căror nevoi le întelegem foarte bine.

Tricou.MD © 2014-2015