Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Contul meu
Limbă
078-070-222 068-441-447
(022) 990982

Termeni și condiții

Folosirea acestui site, implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi condiţiilor.

Sunteţi de acord şi acceptaţi că, fără nici o notificare prealabilă, putem şterge sau adăuga orice informaţie pe site sau întrerupe orice activitate. În cazul în care se fac referiri la alte site-uri, nu garantăm şi/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informaţie pe care îl veţi găsi pe acestea. Ramîne la aprecierea dvs. dacă vizitaţi sau nu aceste site-uri sau luaţi sau nu în considerare informaţia găsită acolo.

OBLIGAŢIILE DUMNEAVOASTRĂ DE A FURNIZA INFORMAȚII CORECTE ȘI COMPLETE.

În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră. În situaţia în care considerăm, că această obligaţie nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să nu acordăm serviciul solicitat.

COMENZI

Puteţi face o comandă la noi prin formularul nostru de plasarea comenzii online, telefonic sau prin e-mail. După comandă (prin formularul nostru de plasarea comenzii online), veţi primi o factură proforma în care veţi avea detaliat produsele comandate şi datele personale. Dacă observaţi o eroare în comanda dumneavoastră va trebui să ne contactaţi imediat. Dacă aceasta nu se întîmplă, înţelegem că acceptaţi detaliile comenzii (preţuri, produse, date de livrare sau facturare, etc) aşa cum sunt ele scrise.

Acceptarea unei comenzi din partea noastră are loc în momentul în care sunteţi anunţat că comanda a fost procesată şi este gata a fi livrată.

REFUZAREA UNEI COMENZI

La refuzarea unei comenzi veţi fi înştiinţat prin e-mail sau telefon de motivul refuzului. Vom putea refuza o comandă dacă: - nu avem pe stoc produsul comandat; - a fost o eroare legată de preţul sau descrierea produsului - nu sunteţi eligibil pentru a face o comandă (aveţi sub vîrsta legală, aţi făcut în trecut comenzi pe care nu le-aţi ridicat, etc)

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoţii, buletinele informative periodice etc.

Ne obligăm sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date care conțin informaţii referitoare la datele personale ale clienţilor noştri. Publicitate şi legături cu alte site-uri Sunteţi de acord cu următoarele: operatorii, administratorii şi/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o formă responsabili pentru relaţiile sau consecinţele care pot apărea între dumneavoastră şi oricare dintre cei care îşi fac promovare directă sau indirectă prin intermediul nostru.

Operatorii, administratorii şi/sau proprietarii acestui site nu pot fi făcuţi nici material nici sub altă formă, direct sau indirect, responsabili pentru cele sus menţionate.

COPYRIGHT

Întregul conţinut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea SRL ELITALUX BP şi a furnizorilor săi şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

PROMOŢII ŞI CONCURSURI

Noi ne stabilim singuri regulamentele promoţiilor şi ale concursurilor pe care le organizăm. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinţa eventualilor participanţi numai prin intermediul site-ului propriu. De promoţii beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe site. De asemenea promoţiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoţia este validă şi numai în limita stocului disponibil.

Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoţie şi o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

LIMITARE DE RESPONSABILITATE

Companiile, produsele sau serviciile menţionate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricărui nume de marcă înregistrată este realizată doar în scopul analizei şi nu constituie reclamă pentru compania respectivă.

Nu vom fi responsabili în faţa nici unei persoane sau companii care foloseşte sau se bazează pe informaţii sau opinii neconforme conţinute de acest site.

De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel pierderi.

Informaţiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

DISPUTE ŞI CONFLICTE

Orice tentativă de acces neautorizat la site şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente. Orice conflict apărut între SRL ELITALUX BP şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale din acest domeniu iar soluţionarea conflictelor este de competența instanţelor.

ACCEPTAŢI ŞI ÎNŢELEGEŢI ÎN MOD EXPRES CĂ:

Nu oferim în nici un fel garanţie că serviciul va fi potrivit cerinţelor dvs. sau că serviciul va fi sigur şi fără erori de orice fel. Serviciul poate fi întrerupt de administratorii lui în orice moment fără o înştiinţare prealabilă. Forţa majoră exonerează partea care o invoca în condiţiile legii. Nu suntem responsabili şi nu putem fi ţinuţi responsabili în nici un fel, direct sau indirect, pentru orice pagubă şi/sau problemă, de orice natură, ca urmare a folosirii serviciului nostru.

este o echipă tînără, plină de forţă, cu idei ingenioase şi tehnologii de ultimă generaţie. Ne-am înfiinţat pentru ca dorinţa Dvs. de a avea modelul de tricou perfect pentru business-ul pe care îl coordonaţi, pentru evenimentul pe care îl pregătiţi, pentru grupul din care faceţi parte sau pur şi simplu pentru sufletul vostru să devină realitate. Considerăm că un client mulţumit reprezintă cea mai bună carte de vizită, iar succesul unei astfel de afaceri se bazează pe calitate, varietate şi buna dispoziţie. Am găsit în personalizarea tricourilor combinaţia perfectă între ce ne pasionează şi ce ne pricepem cel mai bine să facem. Rezultatul este un serviciu de calitate, oferit cu placere unor clienţi ale căror nevoi le întelegem foarte bine.

Tricou.MD © 2014-2015