Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Contul meu
Limbă
078-070-222 068-441-447
(022) 990982

Discount card

Ne bucurăm să vă vedem din nou pe site-ul nostru Tricou.MD, aşa că încercăm să facem fiecare vizită ulterioară în magazinul Tricou.MD mai placută, mai interesantă, şi cel mai important, mai profitabilă. În acest scop am dezvoltat sistemul de reduceri, care oferă clienţilor noştri fideli posibilitatea de a obţine reduceri. Fiecare client al magazinului Tricou.MD poate deveni proprietar al cartelei cu discount. Pentru aceasta e nevoie să procuraţi produse de peste 2000 de lei prin achitarea în numerar. 

Condiţiile de obţinere şi utilizare a unei cartele de reducere

  • Cartela de reducere o poate primi doar persoanele fizice.
  • Operaţiunea de reducere se începe din momentul obţinerii cartelei de reducere.
  • Cartela de reducere este de durată nedeterminată.
  • Cartela de reducere nu are nici un efect asupra mărfurilor implicate în promoţii.
  • Cartela de reducere nu are nici un efect la cumpărarea prin credit, la achitarea prin transfer or prin intermediul cardului bancar.
  • Discount-ul maxim oferit de noi pentru produsele personalizate este de -10%. În acest caz trebuie să procurați de la noi produsul + serviciile de imprimare
  • Petru orice alt produs cumpărat separat,(doar haina, sau doar serviciile de imprimare) veți obține discount de până la -5%
  • Tricou.MD își rezervează dreptul de a modifica în orice moment condițiile cartelei de discount

este o echipă tînără, plină de forţă, cu idei ingenioase şi tehnologii de ultimă generaţie. Ne-am înfiinţat pentru ca dorinţa Dvs. de a avea modelul de tricou perfect pentru business-ul pe care îl coordonaţi, pentru evenimentul pe care îl pregătiţi, pentru grupul din care faceţi parte sau pur şi simplu pentru sufletul vostru să devină realitate. Considerăm că un client mulţumit reprezintă cea mai bună carte de vizită, iar succesul unei astfel de afaceri se bazează pe calitate, varietate şi buna dispoziţie. Am găsit în personalizarea tricourilor combinaţia perfectă între ce ne pasionează şi ce ne pricepem cel mai bine să facem. Rezultatul este un serviciu de calitate, oferit cu placere unor clienţi ale căror nevoi le întelegem foarte bine.

Tricou.MD © 2014-2015