Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Contul meu
Limbă
078-070-222 068-441-447
(022) 990982
Vizitatori:
Vizitatori astăzi 190
Total Vizitatori 209463
Astăzi Afişări 483
Total Afişări 1062131
Vizitatori Online 4

Fabricare

Tricou.MD este un proiect nou al întreprinderii ELITALUX BP SRL., fiind format dintr-o echipă tânără. Fabricarea articolelor de îmbrăcăminte și imprimarea pe textile este pasiunea noastră. Print-uri, fotografii, vector, ilustraţii, logo-uri este ceea ce ne place și o putem face bine. Îmbinând calitatea cu tehnologia de ultimă generaţie, punem la dispoziţie modele personalizate ce pot deveni cele mai potrivite cadouri sau pur şi simplu afirmarea unei personalităţi.

Internet-magazinul Tricou.MD este un izvor nesecat de produse interesante si speciale. Aici puteți cumpăra tricouri, hanorace, scurte, veste, tricouri polo și chiar costume sportive cu livrare în orice colț al Moldovei. Noi fabricăm haine pentru toate gusturile, haine de mărimi mari și mai aveți opțiunea de a comanda modelul produsului dorit. Sarcina noastră este de a face viața Dvs. mai interesantă, mai veselă și mai individuală. Cu tricourile noastre, veți fi mereu în centrul atenției și obiect de admirație.

Orice idee, cît de trăsnită nu ar fi ea, poate fi imprimată pe tricoul tău.

Vino să te personalizezi!

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:

este o echipă tînără, plină de forţă, cu idei ingenioase şi tehnologii de ultimă generaţie. Ne-am înfiinţat pentru ca dorinţa Dvs. de a avea modelul de tricou perfect pentru business-ul pe care îl coordonaţi, pentru evenimentul pe care îl pregătiţi, pentru grupul din care faceţi parte sau pur şi simplu pentru sufletul vostru să devină realitate. Considerăm că un client mulţumit reprezintă cea mai bună carte de vizită, iar succesul unei astfel de afaceri se bazează pe calitate, varietate şi buna dispoziţie. Am găsit în personalizarea tricourilor combinaţia perfectă între ce ne pasionează şi ce ne pricepem cel mai bine să facem. Rezultatul este un serviciu de calitate, oferit cu placere unor clienţi ale căror nevoi le întelegem foarte bine.

Tricou.MD © 2014-2015