Folosirea site-ului Tricou.MD, implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi condiţiilor.

Sunteţi de acord şi acceptaţi că, fără nici o notificare prealabilă, putem şterge sau adăuga orice informaţie pe site sau întrerupe orice activitate. În cazul în care se fac referiri la alte site-uri, nu garantăm şi/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informaţie pe care îl veţi găsi pe acestea. Ramîne la aprecierea dvs. dacă vizitaţi sau nu aceste site-uri sau luaţi sau nu în considerare informaţia găsită acolo.

 

Plata prin card bancar

Pentru a selecta plata cu un card bancar pentru produsele de pe pagina site-ului nostru, trebuie să faceți clic pe butonul “Plata prin card bancar”.
Plata se face prin intermediul serverului de autorizare al băncii utilizând cardurile de credit ale băncii din următoarele sisteme de plăți: VISA International MasterCard World Wide

 

Descrierea procesului de transfer de date

Pentru a achiziționa plată, va fi redirecționat către gateway-ul de plată “MAIB” pentru a introduce detaliile cardului. Vă rugăm să pregătiți cardul de plastic în avans. Conexiunea cu gateway-ul de plată și transferul de informații se efectuează într-un mod securizat utilizând protocolul de criptare SSL. În cazul în care banca acceptă tehnologia de plată online securizată Verified By Visa sau MasterCard Secure Code, este posibil să fie necesar să introduceți o parolă specială pentru efectuarea plății. Metodele și posibilitatea de a obține parole pentru efectuarea plăților online puteți consulta la banca care a emis cardul. Confidențialitatea informațiilor personale raportate este furnizată de “MAIB”. Informațiile introduse nu vor fi furnizate terților persoane, cu excepția cazurilor prevăzute de legislația Republicii Moldova. Plata prin card bancar se efectuează în strictă conformitate cu cerințele Visa Int. și MasterCard Europe Sprl.

 

Descrierea procesului de plată

Atunci când alegeți o formă de plată utilizând cardul de plastic, plata pentru comandă se face imediat după executarea ei. După finalizarea unei comenzi în magazinul nostru, va trebui să faceți clic pe butonul “Plata prin card bancar” și sistemul vă va trece la pagina serverului de autorizare al site-ului MAIB, unde vi se va cere să introduceți datele cardului de plastic, să inițiați autorizația acestuia și apoi să reveniți la Butonul magazinului “Întoarceți-vă la magazin”. După ce vă întoarceți la magazinul nostru, sistemul vă va notifica despre rezultatele autorizației. În cazul confirmării autorizației, comanda dvs. va fi executată automat în conformitate cu condițiile pe care le specificați. În cazul refuzului de a autoriza cardul, puteți repeta procedura de plată

 

Politica de anulare

Dacă anulați pozițiile din comanda plătită (sau dacă anulați comanda în întregime), puteți să comandați un alt produs pentru această sumă sau să returnați suma integrală pe card scriind un e-mail la adresa: client@tricou.md cu o solicitare în scris pentru anularea comenzii.

Anularea unei comenzi o puteți face în decurs de 4 ore lucrătoare de la înregistrarea comenzii. Procesul de returnare a banilor pe cardul Dvs. va dura până la 5 zile lucrătoare

OBLIGAŢIILE DUMNEAVOASTRĂ DE A FURNIZA INFORMAȚII CORECTE ȘI COMPLETE.

În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră. În situaţia în care considerăm, că această obligaţie nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să nu acordăm serviciul solicitat.

 

COMENZI

Puteţi face o comandă la noi prin formularul nostru de plasarea comenzii online, telefonic sau prin e-mail. După comandă (prin formularul nostru de plasarea comenzii online), veţi primi o factură proforma în care veţi avea detaliat produsele comandate şi datele personale. Dacă observaţi o eroare în comanda dumneavoastră va trebui să ne contactaţi imediat. Dacă aceasta nu se întîmplă, înţelegem că acceptaţi detaliile comenzii (preţuri, produse, date de livrare sau facturare, etc) aşa cum sunt ele scrise.
Înainte de plasarea comenzii, verificați tabelul mărimilor de pe site  AICI ,atunci când alegeți mărimea, sunteți automat de acord cu acest lucru.

Acceptarea unei comenzi din partea noastră are loc în momentul în care sunteţi anunţat că comanda a fost procesată şi este gata a fi livrată.

 

REFUZAREA UNEI COMENZI

La refuzarea unei comenzi veţi fi înştiinţat prin e-mail sau telefon de motivul refuzului. Vom putea refuza o comandă dacă: – nu avem pe stoc produsul comandat; – a fost o eroare legată de preţul sau descrierea produsului – nu sunteţi eligibil pentru a face o comandă (aveţi sub vîrsta legală, aţi făcut în trecut comenzi pe care nu le-aţi ridicat, etc) sau orice alt motiv.

 

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoţii, buletinele informative periodice etc.

Ne obligăm sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date care conțin informaţii referitoare la datele personale ale clienţilor noştri. Publicitate şi legături cu alte site-uri Sunteţi de acord cu următoarele: operatorii, administratorii şi/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o formă responsabili pentru relaţiile sau consecinţele care pot apărea între dumneavoastră şi oricare dintre cei care îşi fac promovare directă sau indirectă prin intermediul nostru.

Operatorii, administratorii şi/sau proprietarii acestui site nu pot fi făcuţi nici material nici sub altă formă, direct sau indirect, responsabili pentru cele sus menţionate.

 

COPYRIGHT

Întregul conţinut al site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică, scripturi, programe, logo-uri, baze de date – este proprietatea SRL ELITALUX BP şi a furnizorilor săi şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

 

PROMOŢII ŞI CONCURSURI

Noi ne stabilim singuri regulamentele promoţiilor şi ale concursurilor pe care le organizăm. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinţa eventualilor participanţi numai prin intermediul site-ului propriu. De promoţii beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe site. De asemenea promoţiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoţia este validă şi numai în limita stocului disponibil.

Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoţie şi o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

 

LIMITARE DE RESPONSABILITATE

Companiile, produsele sau serviciile menţionate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricărui nume de marcă înregistrată este realizată doar în scopul analizei şi nu constituie reclamă pentru compania respectivă.

Nu vom fi responsabili în faţa nici unei persoane sau companii care foloseşte sau se bazează pe informaţii sau opinii neconforme conţinute de acest site.

De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel pierderi.

Informaţiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

 

DISPUTE ŞI CONFLICTE

Orice tentativă de acces neautorizat la site şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente. Orice conflict apărut între SRL ELITALUX BP şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale din acest domeniu iar soluţionarea conflictelor este de competența instanţelor.

 

ACCEPTAŢI ŞI ÎNŢELEGEŢI ÎN MOD EXPRES CĂ:

Nu oferim în nici un fel garanţie că serviciul va fi potrivit cerinţelor dvs. sau că serviciul va fi sigur şi fără erori de orice fel. Serviciul poate fi întrerupt de administratorii lui în orice moment fără o înştiinţare prealabilă. Forţa majoră exonerează partea care o invoca în condiţiile legii. Nu suntem responsabili şi nu putem fi ţinuţi responsabili în nici un fel, direct sau indirect, pentru orice pagubă şi/sau problemă, de orice natură, ca urmare a folosirii serviciului nostru.

 

NU IMPRIMĂM!
 Imagini sau text necenzurat! – Imagini sau inscripții obscene! – Mesaje de denigrare! –  Mesaje care incită la ură!

 


Back to Top